Houtbewerkingen

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen.

Nu je hier bent, wil ik je zeggen: “Dit is misschien de belangrijkste site die je nu gaat lezen”.

En ik zal je zeggen waarom! Omdat er al meer dan 20.000 klussers in Nederland en België deze bouwtekeningen hebben gebruikt met schitterende resultaten. Dit hadden ze zelf niet kunnen denken, zulke realisaties. Of ze nu bij de handige Harry’s behoorde of bij de beginnelingen, ze haalde allemaal verbluffende resultaten.

 

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

 

 

 

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen.

Voor alle houtsoorten, stoelen, tafels, banken, poorten, tuinmeubels enz… Hier op deze pagina vind je voor alle houtbewerkingen voor zelfbouw, tekeningen die je nodig hebt.

Heel éénvoudige en goede tekeningen, waarmee je achteraf, met geen problemen zult geconfronteerd worden.

Wat zeker een voordeel zal opbrengen in je tijd, energie en geld.

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen voor zelfbouwers.

Hieronder vind je al een gratis houten meubels bouwtekening voor jou zelfbouw project die je kunt gebruiken.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

Houten meubels maken met professionele bouwtekeningen

Om en bij de 10.000 zelfbouw tekeningen voor één van jullie projecten.

Zoals zelfbouw tekeningen voor tuinhuisjes, kasten, banken, tafels, dierenhokken en nog veel meer!

Wanneer je op de bovenstaande of onderstaande tekening klikt, kom je op de website van Fred Schouten.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

Freds bouwtekeningen

Enkele voorbeelden van de 10.000 bouwtekeningen

houten meubels maken met professionele bouwtekeningen

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen en een handleiding.

Zoek je professionele bouwtekeningen voor houtbewerkingen om zelfbouw? Kijk dan zeker eens op de website van Fred Schouten.

Belangrijk is dat je zeker voor het meubel of project de juiste tekeningen beschikt, zo sta je al een heel stuk verder met de exacte informatie.

Je kunt hier kiezen voor meer dan 10.000 tekeningen, waarin je er zeker wel één zult vinden.

Stel je eens voor, dat je begint zonder een degelijk programma voor een houten meubel, of eender welk doe-het-zelf project.

Bekijk daarom deze uitgebreide pakketten van Fred, en kies een zelfbouw tekening die je zal helpen het gekozen project te verwezenlijken.

Wanneer je op zoek bent naar houten meubels maken zijn tekeningen, raad ik je zeker aan om naar de website van Fred Schouten te gaan.

Ook worden de bouwtekeningen in de website van Fred up-to-date gehouden, en heb je een probleem? Een e-mail naar hem en hij help je zo vlug hij kan.

Hier krijg je ook gedetailleerd, wat je allemaal nodig hebt, van materialen en afmetingen.

KLIK HIER om naar de website van Fred Schouten te gaan>>

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen, de kippengids.

Heb je wel eens gedacht om kippen te houden? Oké, dan is hier het moment om eens na te gaan of je geen interesse hebt om een kippenhok zelf te maken. En ja, natuurlijk kan je dit kippenhok zelf maken! Iedereen kan zelf een kippenhok met ren maken, daar moet je geen universitair voor zijn. Elke morgen opstaan om een heerlijk eitje van je eigen kippen te eten, niets is zo mooi als het van je zelf is. En dan maar te zwijgen als je zelf een kippenhok hebt gebouwd.

Hieronder de professionele Kippengids.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningenDeze kippengids is professioneel samengesteld, hier krijg je verschillende soorten kippenhokken met hun bouwtekeningen. Omdat er zo veel vraag naar is, heeft Fred Schouten een aparte gids uitgebracht om de kippenhouders met raad en daad bij te staan. Aan een ongelofelijk laag bedrag kan je al aan een kippengids geraken. Deze kippengids is zo geschreven, samen met de tekeningen dat dit voor iedereen een mogelijkheid geeft om deze te bouwen. Misschien heb je al wat bouwmateriaal ( plankjes hout) om onmiddellijk te kunnen starten, na betaling van de kippengids.

Voordat je start, waar je op moet letten.

Om een kippenhok te maken moet je eerst even opletten, welke mogelijkheden je hebt bij je thuis. Al is het maar om later geen problemen te krijgen met allerhande obstakels. Hier krijg je 4 voorname gegevens waar je rekening mee moet houden.

  • Locatie en plaats.
  • Afmetingen.
  • Vergunningen.
  • Bouwtekeningen.

De locatie en plaats moet je zorgen, dat het hok op een goede en juiste plaats in je tuin komt te staan.

Voor de afmetingen en vergunningen ga je even langs bij de gemeentelijke administratie, want voor iedere gemeente heb je een andere orde.

De bouwtekeningen kan je zoals je zelf kan zien, HIER krijgen! Eenvoudige goed beschreven bouwtekeningen, waarmee je snel een onderkomen voor je kippen kan maken.

Koop nu de kippengids voor slechts 17,- € of  koop Fred’s Bouwtekeningen pakket 67,- € Inclusief de Kippengids t.w.v. 17,- €

Om de 2 de keuze, ga naar de kippengids site, en bestel van daaruit het pakket Fred’s Bouwtekeningen, inclusief de kippengids. Om geen misverstanden te krijgen. Wat zeker belangrijk is, hier krijg je altijd een geld terug garantie! Heb je vragen stel ze, wij zijn er om jullie te helpen.

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen.

Wat gaan je deze bouwtekeningen nu kosten?

De eerste BONUS die je al krijgt bij jou bestelling is deze DWG & CAD Software pakket.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

Met deze software moet je geen dure CAD software aan te schaffen van ongeveer -650 €, maar kan je voortaan CAD bestanden openen en aanpassen. De waarde hier is -97 €, deze software is inbegrepen in het pakket van Fred’s bouwtekeningen.

 De tweede BONUS is De Steigerhouten Tuinmeubelen Gids.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

 In deze Gids vind je bouwtekeningen en plannen voor specifiek sloophout en steigerhouten tuinmeubelen. Dit moet iedere tuinliefhebber in zijn bezit hebben. De waarde is -37 €.

En de derde BONUS is levenslang lidmaatschap.

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

Als je het pakket bouwtekeningen koopt, dan krijg je levenslang toegang tot Fred’s Bouwtekeningen. Zo ben je verzekerd van altijd up to date bouwtekeningen.

Iedere doe-het-zelver of klusser kan dit tot een goed einde brengen met een degelijke begeleiding, wat je hier zeker gaat krijgen.

Heb je nog een probleem! dan kun je altijd bij Fred terecht, hij zal je helpen om dit op te lossen.

Met de handleiding en materialen lijst die bij deze bouwtekeningen zit, ga je naar een houthandel of doe-het-zelf, om het gewenste hout te bestellen, eventueel kan je het al op maat laten zagen. Zo ook de verf of  het behandelingsproduct dat er op gaat komen kan je vragen.

Wat gaat dit kosten?

Hoeveel zou het jou waard zijn? Als je zelf niets meer moet uitzoeken om jou project klaar te krijgen. Zelf je tekeningen maken met het risico ergens wat te vergeten. Want éénmaal je bent begonnen en al je materiaal hebt besteld kan je niet meer terug. Je zal dit wat je in gedachten had moeten afmaken. Daarom schaf deze bouwtekeningen aan! voor de prijs moet je het niet laten.

Klusexperts hebben Fred al gewaarschuwd! Dit pakket is op zijn minst 500 € waard.

Maar een Eenmalige betaling van  -67 € wat maar een tijdelijk aanbod is.

Dit aanbod zal Fred op korte termijn stopzetten en overgaan tot de prijs van 94 €. Wat uiteraard nog altijd goedkoop is.

Dus, haast je en profiteer van dit uitzonderlijk laag aanbod van -67€.

Houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen, je garantie.

Deze bouwtekeningen zijn gemaakt in het Nederlands door Fred, wat nogal wordt tegengesproken hier op internet. Maar Fred is een betrouwbare man die je bij ieder aankoop…….

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningenEen garantie geeft van na 30 dagen niet goed, geld terug.

Wat houdt je nu nog tegen? Start vandaag met je aankoop en laat je ideeën de vrije loop. Laat je dromen werkelijkheid worden en verdien zo duizenden euro’s. Met nieuwe hout projecten zelf maken, en de bouwtekeningen van Fred Schouten. Neem deze unieke kans, aan een unieke prijs, want zeg nu zelf aan deze belachelijk lage prijs kan je dit niet laten.

Als je nu deze aankoop hebt gedaan, krijg je enorm veel mogelijkheden om met deze bouwtekeningen te werken. Vertel het eens aan je vrienden, wie weet ga je de volgende dagen veel werk krijgen. 😉 Trouwens is dit geen goed idee om je zuur verdiende spaarcentjes wat op te krikken. Met deze extra bijverdienste kan je dan weer in jou eigen tuin of woonst vernieuwingen aanbrengen.

 

Ik hoop dat ik je vandaag op weg heb kunnen helpen met een nieuw houtproject met de bouwtekeningen van Fred Schouten de beste en de goedkoopste van de regio. Wat je zeker niet moet laten liggen! Ga naar de site van hieruit door op een foto of link te klikken, en BESTEL!

Waar kan je dit nog ergens krijgen aan deze PRIJS en deze BONUSSEN.

Alvast wens ik je als doe-het-zelver,

Veel klus plezier !!

houtbewerkingen met professionele bouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen